UPDATE: In aceasta perioada durata de procesare si livrare a comenzilor poate ajunge pana la 7 zile lucratoare.

Sport Brands este distribuitor autorizat ale brandurilor comercializate si toate produsele comercializate pe acest site poseda certificate de calitate care respecta legislatia europeana de conformitate si originalitate.

Expedierea produselor livrate

Prin plasarea comenzii pe site-ul sport-brands.ro se intelege rezervarea unui produs in sistemul conectat la depozitele noastre. Imediat dupa plasarea comenzii se verifica disponibilitatea produselor in stoc, confirmandu-se procesarea si livrarea acestora. In cazul in care produsele comandate nu exista fizic sau prezinta defecte si nu pot fi livrate, comanda este anulata din sistem si veti fi notificat despre acest lucru pe mail.

Produsele confirmate vor fi livrate in aproximativ 3-5 zile lucratoare de la data confirmarii lor, acest termen putand varia in perioadele de reduceri sau sarbatori legale.

Puteti verifica statusul comenzii atat in contul dvs. cat si direct pe site prin optiunea de Status Comanda (link activ).

Costul de livrare este de 15 lei pentru toate comenzile in valoare mai mica de 250 de lei.

ATENTIE: Daca curierul percepe un tarif suplimentar pentru livrarea in localitatea ta (care nu este in aria de acoperire), vei fi sunat si ti se va cere acceptul pentru acest extra-cost sau ti se va propune livrarea la acelasi cost in sediul curierului cel mai apropiat de tine. Multumim de intelegere!


Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna produsul cumparat online in 14 (paisprezece) zile de la momentul primirii coletului in schimbul contravalorii acestuia.

Pentru derularea procedurii de retur este obligatorie completarea Formularului de Retur – descarca aici si transmiterea lui pe mail.

Va rugam sa va asigurati ca la completarea acestui formular ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

1. Numarul comenzii si datele de indentificare a celui care a plasat comanda;

2. Contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar;

Produsele pot fi returnate doar prin curier la adresa initiala de unde ati primit comanda (gasiti adresa pe AWB-ul primit o data cu coletul).

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, exceptie fac cazurile urmatoare:

– produsul livrat de catre noi este defect sau incomplet.

– produsul livrat de catre noi nu este cel pe care a fost plasata comanda.

Rambursarea sumelor datorate din retururi se face doar prin virament bancar in contul indicat de dvs in Formularul de Retur.

Taxa de retur este de 15 de lei

Mai multe detalii despre retururi si schimb de produse gasiti accesand pagina Retururi&Schimb