Politica de retur

Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor legale si se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.

Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile stipulate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Clientii inregistrati pe site-ul www.sport-brands.ro pot accesa istoricul comenzilor din contul lor si este obligatoriu sa parcurga urmatori pasii:

 1. Intrati in contul dumneavoastra de client si selectati din stanga sectiunea comenzi
 2. Selectati comanda pentru care doriti sa returnati produsele apasand butonul vizualizare comanda
 3. Selectati Returneaza Comanda din colt dreapta si alegeti produsele pe care doriti sa le returnati
 4. Completati Contul Iban, Banca la care este deschis contul si numele titularului de cont
 5. Precizati in mesaj: data, intervalul de ridicare si adresa de unde doriti sa ridicam comanda pentru retur si apoi inregistrati cererea.
Dupa inregistrarea cererii un operator va contacta Fan Courier pentru ridicarea comenzii si veti fi contactati de curier pentru a ridica produsul.


Clientii care nu sunt inregistrati pe site-ul www.sport-brands.ro sunt nevoiti sa ne contacteze telefonic sau la adresa de mail [email protected] sa ne ofere numarul de comanda si numele pe care s-a inregistrat comanda. Un operator va inregistra cererea de retur si va contacta Fan Courier pentru ridicarea comenzii.

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:

 • Produsele pot fi returnate dupa ce ati primit confirmarea pe mail. Returul se expediaza doar prin Fan Courier.
 • Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, in valoare de 15 lei, exceptie fac cazurile in care produsul livrat este defact sau incomplet, sau produsul nu este cel pe care a fost plasata comanda.
 • In cazul in care produsul nu este returnat conform conditiilor de retur de mai jos produsul se va intoarce catre client, urmand ca acesta sa plateasca taxele de tur-retur ale livrarii in valoare de 25 lei.
Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dumneavoastra in Formularul de Retur in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

CONDITII DE RETUR

 • produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta
 • toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale
 • exista categorii de produse care nu se pot returna: produse ce prezinta urme de purtare sau folosire (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului - recomandarea noastra este sa probati produsele in interior si fara a rupe etichetele) produse ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (sosete, shorturi, costume de baie, etc)
ADRESE DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele comandate pe site-ul SPORT-BRANDS se returneaza la adresa de mai jos:

LANIASPORT SRL - Depozit Rm. Valcea, Str Calea Bucuresti, nr. 56-58, Ramnicu Valcea, Judet Valcea, cod postal 240300

TEL:0722.688.645


Va multumim!